Store sal

Livestreaming fra det Det Kgl. Bibliotek med Thomas Piketty.

Mød den franske stjerneøkonom Thomas Piketty til en samtale med chefredaktør Rune Lykkeberg om bogen ”Kapital og ideologi”.

Thomas Pikettys nye udgivelse ”Kapital og ideologi” giver på én gang en genfortælling af verdenshistorien, og en skarp kritik af nutidens politik samt et dristigt bud på et nyt og mere fair økonomisk system.

Bogen er et must for dem, der både ønsker en kritisk forståelse af det bestående samfund og et sprog til at tale om en mere retfærdig fremtid.

Thomas Piketty er ph.d. i økonomi fra London School of Economics og har modtaget adskillelige hædersbevisninger og priser. Hans internationale gennembrud skete med bogen ”Kapitalen i det 21. århundrede” i 2013, som har solgt mere end 2,5 millioner eksemplarer på verdensplan – Et omfang der sjældent er set med nogen andre økonomibøger.

Arrangementet livestreames fra Dronningesalen på Det Kongelige Bibliotek.