Fars Legestue holder pause

Er du far eller kender du en far i Holbæk der er på orlov og snart skal være med til at indkøre sit barn i vuggestue? Besøg Fars Legestue på Holbæk Bibliotek.

Fars Legestue holder pause grundet det stigende smittetal. Hold dig evt. opdateret på facebooksiden: Fars legestue – Holbæk

Fars Legestue et godt sted at starte, hvor dit barn kan være sammen med andre børn og tumle og lege.

Fars legestue er åben hver tirsdag kl. 11-13 på Holbæk Bibliotek. I vil blive mødt af en tovholder hver gang, som er med til at skabe god stemning. Der vil være en sundhedsplejerske til stede i en halv time, hver gang, som vil svare på spørgsmål.

Det er gratis at deltage og kræver ingen tilmelding. Legestuen er for dig med børn i alderen 0-5 år. Du kan komme og gå, som det passer ind i din hverdag. Tilbuddet er både til dig, der er på barsel og dig, der bare tager en dag sammen med dit barn.

Mere information
Bliv medlem af vores facebookgruppe her:
I gruppen kan du holde dig opdateret, og netværke med andre fædre.

Har du spørgsmål, kan du kontakte:
børne- og ungebiblitoekar Amalie Fahnøe Worch
Telefon: 72369187