Bliv låner

Her kan du finde information om hvordan du kan blive låner på Holbæk Bibliotek.

Du kan oprette dig som låner online med dit NemID. Du skal være fyldt 18 år og godkende vores reglement.
Klik her for at oprette dig som bruger nu.

Du kan også blive oprettet ved at møde op på biblioteket i den betjente åbningstid og fremvise dit gule sundhedskort. Vi har biblioteker i Holbæk, Jyderup, Svinninge og Tølløse.

Herunder kan du læse om hvordan du indmelder dit barn, en institution, hvordan du kan oprette en læseklub eller få bøger bragt til døren.

Børnelånere
Børn og unge under 14 år kan blive oprettet som låner, når deres forældre eller værge har udfyldt en særlig indmeldelsesblanket. Blanketten kan fås på biblioteket eller printes her fra siden og skal afleveres på biblioteket ved oprettelsen.
Man kan vælge imellem sundhedskort og bibliotekets plastlånerkort, som benyttes sammen med en selvvalgt PIN-kode på 4 tal.
Der gælder særlige gebyrtakster for børn ved overskredet lånetid.
Indmeldelsesblanket for børn (pdf)

Institutioner & skoler
Hvis I er en skole eller institution, herunder dagplejere, kan I få oprettet et særligt lånerkort til at låne biblioteksmaterialer i arbejdsmæssig sammenhæng.

Lederen af institutionen skal skrive under på en særlig indmeldelsesblanket som skal afleveres på biblioteket i forbindelse med oprettelsen.
Indmeldelsesblanket for institutioner (pdf)

Læsekredse
Hvis du har en læseklub, kan du få oprettet et særligt lånerkort til klubben. Så kan du bestille flere eksemplarer af bogtitler og afhente dem samlet. Lånerkortet giver også adgang til en forlænget lånetid på 5 uger. Oprettelse sker ved direkte henvendelse på biblioteket.
Læs mere om vores læsekredse

Få bøger bragt hjem
Hvis du er handicappet, langvarigt syg eller ældre og har svært ved at komme hen på biblioteket, kan du få leveret biblioteksmaterialer til din dør en gang om måneden. Tilmelding sker til biblioteket.
Læs mere om vores Bogen kommer-ordning