Krimiens dag Holbæk 3.0

Krimiens dag Holbæk 2023

24.01.23
Efter nedlukninger og det der ligner er det nu endelig blevet tid til Krimiens dag Holbæk 3.0

Det er ikke mange byer i landet, som kan bryste sig af at have en Krimiens dag, det kan Holbæk for tredje gang!

Lørdag d. 4. februar afholder Holbæk Bog & idé og Holbæk Bibliotekerne i samarbejde Krimiens dag Holbæk 3.0.

Dagen foregår på Holbæk Bibliotek kl. 10-16.

Dagens program:

Velkomst ved Alex (Bog & idé) & Mette (Holbæk Bibliotek) 9:55
10:00 Interview med Marianne Rohweder & Pernille Plaetner (interviewer Alex Preuss Bloch)
10:40 Bogsignering med Marianne Rohweder & Pernille Plaetner

11:00 Interview med Lone Theils (Interviewer Alex Preuss Bloch)
11:40 Bogsignering med Lone Theils

12:00 Interview med Niels Krause-Kjær (interviewer Alex Preuss Bloch)
12:40 Bogsignering med Niels Krause-Kjær

13:00 Interview med Allan Erik Mortensen (interviewer Alex Preuss Bloch)
13:40 Bogsignering med Allan Erik Mortensen

14:00 Interview med Stefan Ahnhem (interviewer Alex Preuss Bloch)
14:40 Bogsignering med Stefan Ahnhem

15:00 Interview med Kim Faber & Janni Pedersen (interviewer Alex Preuss Bloch)
15:40 Bogsignering med Kim Faber & Janni Pedersen

16:00 Eventet slutter - tak for i dag

Dagen vil forhåbentlig give lokale oplevelser, styrke det lokale læsefællesskab og samtidig give inspiration til nye læseoplevelser og måske til at tage til den store Krimi-messe i Horsens i april.

Vi glæder os til forfatterbesøg, interviews, bogsigneringer og Pop-Up butik.

SÅ! Hvis du vil have inspiration til gys, gru og spænding i en duft af bøger og blandt nogle af de allerhottest krimiforfattere, så sæt et stort kryds i kalenderen lørdag d. 4. februar. Det bliver en stor oplevelse for alle krimielskere, og helt sikkert en dag som vil sætte Holbæk på krimiens Danmarks kort.

Dagen kræver ingen billet, så tag naboen, veninden eller partneren under armen og nyd en (u)hyggelig dag!