Ny måde at betale gebyrer på

27.10.21
Den 1/11-21 overgår vi til FBS (Fælles Biblioteks System) debitorintegration. Det vil sige, at vi efter den 1/11 sender alle gebyrer for for sent afleveret materiale direkte videre til debitor i kommunen, som færdigbehandler sagerne.

Hvad betyder det for dig?

Efter den 1/11-21 skelnes der imellem:

1. Gebyrer der er tilskrevet før den 1/11-2021
    Disse kan fortsat betales præcis som du plejer, dvs. kontant eller med kort i udlånet i den bemandede åbningstid og på hjemmesiden eller via app'en Biblioteket med kort eller MobilePay.

1. Gebyrer der er tilskrevet efter den 1/11-2021
    Disse kan kun betales i Mit Betalingsoverblik (med NemID) på Holbæk kommunes hjemmeside. I app'en Biblioteket og på hjemmesiden vil der være et link der sender dig direkte dertil.

I Mit Betalingsoverblik kan der betales med kort, MobilePay og indbetalingskort, og du har her mulighed for at søge afdragsordning.
    Nye gebyrer kan således ikke på nogen måde betales på biblioteket.

Hvis du er fritaget fra digital post, sendes der er regning som skal betales i banken.

Har du både gamle og nye gebyrer fremgår det i både app og på hjemmeside hvordan du betaler. Du kan ikke betale det forkert!

Hvis du oplever, at din betaling ikke er slået igennem i bibliotekssystemet, kan du altid se en opdateret status på Mit betalingsoverblik, som du eventuelt kan vise personalet.