Nyt på hylderne

Hent dine "gamle" reservationer

09.03.21
Vi rydder op! Har du "gamle" reservationer der venter på at blive hentet? Så hent dem senest fredag den 12/3. Det drejer sig kun om reservationer der stod klar til dig da biblioteket lukkede i december.

Har du ikke fået hentet dine gamle reservationer som stod klar til afhentning da biblioteket lukkede ned i december? Nu rydder vi op og lader dem gå videre til andre der måske venter.

Det gælder selvfølgelig ikke nye reservationer, hvor du har fået besked om afhentning. Her skal du som altid, holde øje med sidste afhentningsfrist, som oplyst på din lånestatus på hjemmeside og app, sms og/eller email.

Hent dem ved biblioteket i den begrænsede åbningstid. Se åbningstiden under dagens åbningstider på forsiden.