Corona-virus

Forventet åbning den 21. april

24.03.21
Vi forventer at åbne biblioteket igen den 21. april efter regeringens nye udmeldinger. Hvordan vi kommer til at holde åbent, er endnu ikke afklaret og afventer yderligere retningslinjer. Vi melder ud her på hjemmesiden, så snart vi ved mere.

Biblioteket i Holbæk, Jyderup, Svinninge og Tølløse er lukket - det gælder også for selvbetjening. Der er lukket frem til og med den 20. april.

Lukningen skyldes at regeringen har udvidet covid-19 restriktioner til at gælde region Sjælland, herunder Holbæk Kommune.

Lånte materialer
Har du lånte materialer, kan du beholde dem til vi åbner igen. Afleveringsdatoen udskydes og der kommer ikke gebyr på. Når vi åbner igen, vil du kunne aflevere uden gebyrer i 5 uger efter.

Du er dog velkommen til at aflevere dine materialeri på biblioteket i den nuværende begrænset åbningstid for "Bestil og hent". Du kan ikke få kvittering for aflevering, men vi henviser til at du tjekker din lånestatus når du er kommet hjem.

Få svar på flere spørgsmål omkring biblioteket her