Corona-virus

Vigtig info om bibliotekets tilbud

14.05.20
Her kan du få svar på spørgsmål om biblioteket under lukningen.

Bestil og hent

Nu kan du igen bestille materialer via vores hjemmeside, app og i bibliotek.dk
Læs mere om tilbuddet

Åbningstider:

Til og med 20. april er biblioteket i Holbæk, Jyderup, Svinninge og Tølløse lukket ned pga. covid-19 restriktioner fra regeringen. Holbæk Arkiverne er også lukket.

Du skal ikke aflevere materialer før vi åbner igen, og afleveringsfristen vil blive forlænget til 5 uger efter. Se derfor bort fra påmindelser om aflevering i lukkeperioden.
Du må dog gerne aflevere materialer i vores begrænset afhentningstid. Dog får du ikke nogen kvittering og skal selv holde dig orienteret om din lånestatus på vores hjemmeside.

Dine bestilte materialer

Du kan igen bestille materialer på vores hjemmeside, app og i bibliotek.dk. Er du studerende på ungdomsuddannelse, videregående uddannelse eller forsker kan du få hjælp til litteratursøgningen.

Har du bestilte materialer til afhentning, kan du få dine bestillinger udleveret ved bibliotekets indgang i tidsrummet:

Holbæk: Alle hverdage kl. 13-17
Jyderup: Mandag og torsdag kl. 15-17
Svinninge: Tirsdag og torsdag kl. 15-17
Tølløse: Tirsdag og fredag kl. 15-17

Udlevering af mundbind

Du kan få udleveret mundbind ved bibliotekets indgang i samme tidsrum som ovenstående.

Aflevering og gebyrer

Du behøver ikke at aflevere materialer under nedlukningen. Har du lånte materialer, udskyder vi afleveringsfristen og du får ikke bøder i lukkeperioden. Når vi åbner igen vild er være en periode på 5 uger hvor du frit kan aflevere materialer.

Bliv låner

Under nedlukningen kan du benytte vores digitale tilbud, som f.eks. ereolen og filmstriben. Du skal være oprettet som låner på biblioteket (og bosiddende i Holbæk Kommune).
Er du 18 år og over, skal du oprette dig online med dit NemID: https://bibliotek.holbaek.dk/registration
Har du problemer med log ind så skriv til os på mail holbib.voksen@holb.dk - så tager vi kontakt til dig.
Er du under 18 år og vil oprettes som låner, kan du desuden henvende dig personligt på biblioteket i åbningstiden for afhentning.

Andre services

• Alle vores fysiske arrangementer i perioden frem til og med 20. april er udskudt eller aflyst.

Mødesale

Det er ikke muligt at benytte vores mødesale. Har du booket en sal vil du få besked.