Studerende

For studerende

08.01.21
Er du studerende eller forsker kan du stadig bestille studiematerialer selv om vi har lukket pga. corona.

Skriv til os her og få hjælp til opgave og studie:
holbib.voksen@holb.dk

Husk at skrive navn og
telefonnummer, så kontakter vi dig efterfølgende.

Selv om vi har lukket, er vi her stadig til at hjælpe med at finde egnet litteratur fra vores hylder til dit studie og opgaveskrivning. Vi kan også hjælpe dig med gode online kilder.

Vi ekspederer så hurtigt som muligt og sender besked når materialerne kan afhentes udenfor biblioteket. Angiv derfor i mailen hvor du ønsker at afhente materialet: Holbæk, Jyderup, Svinninge eller Tølløse.

Hent materialer

Du kan hente bestilte materialer (kun når du har hørt fra os på mail eller telefon) på følgende tidspunkter i Holbæk:
Mandag-fredag kl. 15-17 (fra mandag den 11/1)
For lokalbibliotekerne, se åbningstiderne her: Se åbningstiderne

Bliv låner

Er du endnu ikke oprettet som låner på Holbæk Bibliotekerne? Det kan du nemt blive ved at oprette dig på vores hjemmeside med dit NemID. Så får du adgang til de digitale kilder på vores hjemmeside og du kan reservere materialer (indtil videre på mail til os).

Opret dig som låner her (med NemID)

Se bibliotekets online kilder