Studerende

For studerende

08.01.21
Er du studerende eller forsker kan du stadig få hjælp til at bestille studiematerialer selv om vi har lukket pga. corona.

Skriv til os her og få hjælp til opgave og studie:
holbib.voksen@holb.dk

Husk at skrive navn og
telefonnummer, så kontakter vi dig efterfølgende.

Selv om vi har lukket, er vi her stadig til at hjælpe med at finde egnet litteratur til dit studie og opgaveskrivning. Vi kan også hjælpe dig med gode online kilder. Skriv til os på mailen her.

Du kan også selv bestille materialer på vores hjemmeside, app og i bibliotek.dk. Læs mere om Bestil og Hent

Hent materialer

Du kan hente bestilte materialer når du har hørt fra os på mail eller sms) på følgende tidspunkter i Holbæk:
Mandag-fredag kl. 13-17.
For lokalbibliotekerne, se åbningstiderne her: Se åbningstiderne

Bliv låner

Er du endnu ikke oprettet som låner på Holbæk Bibliotekerne? Hvis du er 18 år kan du oprette dig på vores hjemmeside med dit NemID. Så får du adgang til de digitale kilder på vores hjemmeside og du kan reservere materialer (indtil videre på mail til os). Opret dig som låner her (med NemID).

Hvis du er under 18 år har du to muligheder:

1. Mød op når der er åbent for afhentning, medbring sundhedskort, så opretter vi. ( I Holbæk alle hverdage mellem 13 og 17 – se åbningstider for lokalbiblioteker)

2. Skriv til biblioteket på: holbib.voksen@holb.dk – oplys navn, fødselsdato og år  og telefonnummer – så ringer vi til dig og hjælper med at oprette telefonisk.