Indgangen til Holbæk Bibliotek

Sådan holder vi åbent!

14.05.20
Her kan du læse om hvordan vi holder åbent efter covid-19 retningslinjerne.

Vi holder åbent mandag-lørdag på Holbæk Bibliotek og 2 dage på hvert af lokalbibliotekerne med betjening. Der er ikke lukket op for selvbetjening endnu.

Åbningstider:
Holbæk Bibliotek: Mandag – fredag 11-18, lørdag 10-13
Svinninge Bibliotek: Tirsdag 10-15, torsdag 12-17
Jyderup Bibliotek: Mandag 12-17, torsdag 10-15
Tølløse Bibliotek: Tirsdag 12-17, fredag 10-15

NYT! Fra mandag den 29. juni åbner vi mere op for selvbetjening og betjening.
Holbæk Bibliotek
: Der vil igen være selvbetjening fra kl. 8.30-11 mandag – fredag. Der åbnes op for reduceret betjening kl. 11-18, lørdag 10-13
Svinninge Bibliotek: Tirsdag 10-15, torsdag 12-17. Begge dage er der fra 30. juni åbent for selvbetjening kl. 7-22. Andre dage er der fortsat lukket.
Jyderup Bibliotek: Mandag 12-17, torsdag 10-15. Begge dage er der fra 29. juni åbent for selvbetjening kl. 7-22. Andre dage er der fortsat lukket.
Tølløse Bibliotek: Tirsdag 12-17, fredag 10-15. Begge dage er der fra 30. juni åbent for selvbetjening kl. 7-22. Andre dage er der fortsat lukket.

Ophold i biblioteksrummet
På biblioteket må du nu igen aflevere og låne materialer på biblioteket. Du må også gerne opholde dig i rummet. Du kan dog ikke blive betjent af personale. Fra den 29. juni vil der være betjening igen, men i begrænset omfang.

Gebyrer
Indtil den 18. juni kunne du gebyrfrit aflevere dine materialer. Gebyrer skal betales online på vores hjemmeside med dankort. Du kan også benytte vores app "Biblioteket". Her kan du betale med mobilepay.

Pc'er, printer og kopimaskine
Du kan desværre statig ikke benytte vores udstyr som pc'er, printer samt kopimaskine. Fra den 29. juni åbnes der dog igen for brugen.

Mødesale
Det er igen muligt at booke vores mødesale på Fritidsportalen. Vær opmærksom på at der pga. covid-19 kun kan være et begrænset antal i vores sale og at der gælder særlige forhold for stoleopstilling. Når du bestiller, vil du derfor blive kontaktet efterfølgende af en medarbejder.

Bestillinger
Du kan igen reservere materialer via bibliotekets hjemmeside og app samt i bibliotek.dk.

Læsekredse
Læsekredse kan igen bestille bøger. Du kan dog kun bestille pr. telefon. Kontakt os på tlf. 72 36 36 06 (hverdage fra kl. 12-14)

Advokatvagten
Åbner igen den 18. juni kl 16.30-17.30 på Holbæk Bibliotek. https://bibliotek.holbaek.dk/om-os-ny/faa-hjaelp-til/retshjaelp

Studievejledning
Studievalg danmark har åbnet for deres vejledning til studievalg for voksne, som foregår på Holbæk Bibliotek. Book en tid på siden her http://book.studievalg.dk/?center=4

Digitale tilbud fortsætter
I lukkeperioden har vi forøget borgernes muligheder for at benytte biblioteket digitalt. Det fastholder vi de kommende uger. Det betyder at der er ekstra adgang til digitale materialer, digitale arrangementer samt Book-en-bibliotekar online.

Arrangementer
Vores fysiske arrangementer er aflyst, men hold øje med vores facebook-side hvor vi laver digitale arrangementer løbende.

Holbæk Arkiverne er åbne igen
Fra den 2. juni åbner Holbæk Arkiverne igen. Sådan er åbningstiderne:
Holbæk Stadsarkiv åbner tirsdag d. 2. juni, indtil videre kl. 11 – 16 og torsdag kl. 11 – 18.
Tølløse Lokalarkiv åbner tirsdag d. 2. juni kl.  13 - 17
Jyderup Lokalarkiv åbner mandag d. 8. juni kl. 14 - 17

Vigtigt at følge Bibliotekets retningslinjer
Når du besøger biblioteket, er det vigtigt at du følger anvisningerne på skilte m.m. samt fra medarbejdere. Vi følger regeringens retningslinjer for at sikre at det er sundhedsmæssigt forsvarligt for borgere og medarbejdere at benytte det genåbnede bibliotekstilbud.