Stingray Qello

Online adgang til mere end 1500 koncerter og musikdokumentarer af høj kvalitet. Her finder du optagelser med de største kunstnere tilbage fra 1920’erne og til nu, indenfor mere end 30 forskellige musikgenrer.

Videostreamingstjeneste af koncerter og dokumentarer om musik, hvor både de store og de små pladeselskaber er repræsenteret. Oplev magiske koncertoptagelser, dokumentarfilm om og med legendariske musikere og komponister, og få historierne om tilblivelsen af berømte albums og enkelte numre. Der er introduktion til genrer og til perioder i musikhistorien. Kvaliteten er tårnhøj - både når det gælder billede, lyd og optrædener.

Adgang
Første gang
du benytter Stingray Qello skal du:

Logge ind HER via linket til Stingray Quello
Husk, du skal være oprettet som bruger på Holbæk Bibliotekerne.

Oprette en profil hos Stingray Qello og logge ind med den.

Quello på flere platforme
Dit profil login bruges til at logge ind i på disse, herunder app'en Stingray Qello. Efter 7 dage skal du forny låneperioden ved at logge på linket til Stingray Qello igen via en browser.
Qello kan ses på de fleste devices som telefoner og tablets og desuden på TV med bl.a. Apple TV, Playstation, Roku, Chromecast, Amazon Fire TV og Sony.

Vejledning til Stingray Qello
Du kan hente mere information om Qello og hvordan du benytter den, her:
www.ekurser.nu/kursus/546

Stingray Qello vejledning (pdf)

Kontakt os, hvis du vil vide mere om produktet.