Læsekredse

Vil du starte en læsekreds? Vi hjælper dig gerne i gang. På biblioteket kan du som ansvarlig for en læsekreds bestille bøger samlet.

Sådan starter du en læsekreds
Du kan oprette en læsekreds på vores biblioteker i Holbæk, Jyderup, Svinninge eller Tølløse. Den ansvarlige for læsekredsen skal henvende sig personligt på biblioteket og medbringe det gule sundhedskort for at blive oprettet. Der laves et specielt lånerkort, som I herefter skal benytte ved bestilling og afhentning af bøger.

Læsekreds-bøger skal bestilles ca. 2 uger før I skal bruge dem. Den ansvarlige for læsekredsen afhenter de bestilte bøger samlet og fordeler dem til medlemmerne i læsekredsen. Bøgerne har en lånetid på 5 uger og kan ikke fornyes. Du kan kun bestille én titel af gangen til læsekredsen.

Forslag til læsekreds-bøger
På Holbæk Bibliotek har vi samlet en del færdige sæt af gode læsekreds-bøger som I er velkomne til at låne. Kontakt os gerne i udlånet, hvis du vil se disse eller høre mere om læsekredse.

Online læseklub
Er du interesseret i at mødes med andre læseglade online? På litteratursiden.dk kan du finde læseklubber med forskellige temaer.

Læsekredse