Ereolen

eReolen

Adgang
Hjemmefra
Læs eller lyt til bøger online. På eReolen.dk kan du finde ebøger og lydbøger til børn og voksne.

Udvalget består af titler som bibliotekerne og de forlag der er med, har valgt sammen. Der kommer jævnligt nye titler til. Brug kategorierne til at blive inspireret. Du kan også søge på en forfatter eller titel.

Du kan låne 2 ebøger og 3 lydbøger hver kalendermåned. Ubrugte lån overføres ikke til næste måned. Du skal ikke "aflevere" titlerne - de forsvinder automatisk efter 31 dage. Nogle af titlerne er der begrænsning på. Det vil sige at der kun er et vist antal af titlen til udlån. Hvis dette antal er brugt, skal du reservere titlen og vente til den bliver tilgængelig. Du får besked om dette via sms/email. 

Sommetider kan du opleve, at du ikke kan låne flere titler, selvom du ikke har opbrugt din personlige kvote. Hvis du får fejlmeddelelse #125 eller 1125 betyder det, at Holbæk Bibliotek har opbrugt sit samlede antal lån for den pågældende måned. For at kunne styre økonomien har vi nemlig sat et samlet loft for bibliotekets brugere pr. måned. Når måneden er slut, vil du igen kunne låne via eReolen.

Titler du altid kan låne
Har du opbrugt din kvote af lån, kan du læse de titler på eReolen.dk som ikke tæller med i udlånskvoten. Se en oversigt over disse tilgængelige titler her

Du kan få adgang til eReolen på to måder

  • Via app'en eReolen til IOS og Android. Her kan du downloade titlerne til offline-brug.
  • Via hjemmesiden ereolen.dk. Her kan du kun streame titlerne. Brug denne løsning hvis du har en anden mobil platform end de ovennævnte.

 

Det er ikke muligt at downloade netlydbøger til en mp3-afspiller.