Repair Cafe

Om dette arrangement

Tid
15:30 - 17:00
Pris
Gratis
Bibliotek

Repair Cafe - Opstartsmøde

Repair Café Danmark, Holbæk bibliotekerne og Fors inviterer interesserede borgere til møde om opstart af Repair Café i Holbæk.

Hvad er en repair-cafe? En Repair Cafe er et initiativ, hvor frivillige mødes og tilbyder lokale borgere at reparere defekte genstande, som ellers var blevet smidt ud. De giver livet tilbage til din mobiloplader, syr flængen i din skjorte, får din brødrister til at riste igen, eller trækker nye ledninger i din gamle lysekrone. Og al hjælp er gratis!
At reparere ting fremfor at smide ud er med til at nedbringe forbruget og forebygge affald. Det vil Fors og Holbæk bibliotek gerne bakke op omkring, så Fors står for opstartskoordinering af den lokale repair-cafe og Holbæk Biblioteket lægger lokaler til. 

Erfarne fiksere fra Repair Café Ejby vil fortælle om deres arbejde. 

Har du lyst til at være med til at starte det op? 

Kom mandag den 22. april kl. 15.30 – 17 i den lille sal på Holbæk bibliotek. Der serveres kaffe, the og kage. 

Hør hvordan du kan være del af en Repair Café, og hvilke færdigheder der er brug for hos de frivillige. Vi taler om åbningstider, muligheder for at ansøge om tilskud til værktøj, koordinatorrolle og hvad der ellers kommer op.  Der er også mulighed for at bruge et Fors lokale ved Tølløse Genbrugsplads. 

Repair Café Holbæk som en del af Repair Café Danmark: Repair Café Danmark er en nonprofit forening som har til formål, er at facilitere og motivere frivillige, forbrugere, foreninger og kommuner til afholdelse af og deltagelse i Repair Cafeer og derved reducere affald, ændre forbrugsmønstre og skabe viden om og lyst til grøn omstilling

Har du spørgsmål til mødet så er du velkommen til at kontakte Mette Petersen fra Fors på telefon 29138269 eller mail mep@fors.dk
 

Tags