Om dette arrangement

Tid
16:00 - 18:00
Pris
200 Kr
Lokalitet
Jyderuphallen
Elmegården 58
4450 Jyderup
Lokalitet
Jyderup Hallen
Arrangører
Målgruppe
Køb billet(ter)

NYTÅRSGALLA med Cph. Phil i Jyderup Hallen

Copenhagen Phil skyder det nye år i gang med et brag af en nytårskoncert – og turnerer traditionen tro Sjælland rundt for at ønske godt nytår. Med i tour bussen er to af landets bedste sangere og en populær radiovært.

Copenhagen Phil inviterer til årets nytårsgalla med det helt store orkesterbrus, når vi byder det nye år velkommen på festligste vis – og lader Lumbye springe champagnepropperne.

Med på scenen er kongelig operasanger, Sofie Elkjær Jensen, og det unge fremadstormede tenortalent Anders Kampmann. Side om side med det store nytårsorkester vil de synge sig igennem en perlerække af elskede nytårsklassikere i den absolut mest charmerende og festlige ende – et fornøjeligt miks af klassikere lige fra bl.a. valsekongen Strauss til Lumbye, Lehár og Reznicek. Hele herligheden tilsættes ekstra kolorit af Søren Dahl – stemmen i de ikoniske og populære radioprogrammer Café Hack og Dahl på Hack – der vil guide publikum igennem nytårsfestlighederne under ledelse af den anerkendte wienerspecialist, Alfred Eschwé.

Billet á 200,- kr kan købes via Copenhagen Phil's hjemmeside: https://copenhagenphil.dk/koncerter/nytrsgalla-5/