Klassisk lytteklub - med fokus på opera og oratorier.

24.09.18
Holder du af klassisk musik, måske specielt musik med kor og vokalsolister, eller kunne du bare godt tænke dig at lære den slags musik at kende - sammen med andre? Så er bibliotekets nye lytte-klub måske noget for dig!

Vært er bibliotekar Birgit Toftegaard: Jeg vil fortælle lidt om det valgte værk, derefter lytter vi, taler om musikken, sangen, komponisten, dirigenten – kort sagt alt, hvad der er interessant, sjovt, betagende ved værket. Kaffe/te og lidt sødt hører med! Vi mødes foreløbig tre eftermiddage i løbet af efteråret.Inden lytteklubdagen får du information om det aktuelle værk og låner en cd med den valgte musik eller streamer den fra nettet. Der er ingen krav om musikkendskab, nodelæsning el.lign. – bare lyst til at lytte til og tale om musikken.

Lytteklub datoer:

Mandag  den 24. september kl. 16  Værk: Haydns ”Skabelsen”  - værket kan afhentes på Holbæk Bibliotek fra mandag den 10. september ved fremvisning af billet, Mandag den22. oktober kl. 16 værk afsløres senere og Mandag den 26. november kl. 16 værk afsløres senere

Læseklubbernes rum - Gratis billet (gælder alle 3 gange)