Holbæk Biblioteks store sal

Kulturkontoret præsenterer " Den hemmelige rude"

08.10.17
En musikalsk performance over nedslag i Tove Ditlevsens liv og digte. Forestillingen tager sit afsæt i Rude Skov, hvor Ditlevsen forsøgte selvmord i 1974. Hun overlever dette forsøg, og i tilbageblik kigger vi igennem den hemmelige rude til Toves liv, dykker ned i ordene og går med Tove Ditlevsen gennem hendes stuer.
Forestillingen er scenisk musikpoesi - ikke en fortælling. En undersøgelse af stuerne og musikken i Tove Ditlevsens digtunivers.

"Biblioteket på Rentemestervej havde den glæde at præsentere "Den hemmelige rude", som er en performance med Tove Ditlevsen digte. For en skuespiller, to musikere og fotos projekteret på væggen bagved.

Forestillingen er skabt og fremføres af: Soma Allpass, Lisbeth Diers, Birgitte Prins og Nanja Pontoppidan.