Store sal
Organizer

#Holbæk læser - Mød Isabell Christensen og Stinna Dannerfjord på Holbæk Bibliotek

Er du vild med bøger? Forkæl dig selv med et forfattermøde når #HolbækLæser inviterer Lindhardt og Ringhof indenfor til en sand bogfest lørdag den 31. oktober. kl. 10 Isabell Christensen og Stinna Dannerfjord interviwes af Julie Lahme. Efter interviewet er der bogsignering.

At spise mere grønt giver rigtig god mening – for din krop, for din sundhed og for miljøet. Isabell Christensen og Stinna Dannerfjord – Plantebaseret familiemad – nem vej til et sundt og grønnere madliv for hele familien Interviewes af Julia Lahme.

Bag #HolbækLæser står Holbæk Bog & idé og Holbæk Bibliotekerne - men uden hjælp fra vores fantastiske samarbejdspartnere fra Bogcafeén Bogart, Lions Club Holbæk og Grand Holbæk var dagen ikke blevet det samme – Holbæk i fællesskab når det er bedst!