Sæt skub i dit skolebarns læsning og skrivning – med og uden apps

Dette kursus er rettet mod forældre til børn i skolens yngste klasser.

Sæt skub i dit skolebarns læsning og skrivning – med og uden apps

Dit barn er startet i skole og er begyndt at lære at læse og skrive - men måske er det lidt vanskeligt at lære bogstaverne, at knække læsekoden eller at kunne stave til ord? Eller måske har du bare brug for et par tips til, hvordan du sætter lidt skub i dit barns udvikling? Vi ved, at forældre kan gøre en masse for at støtte og hjælpe deres barn, når det skal lære at læse og skrive – men måske har du brug for nogle idéer til hvordan?

På kurset vil du få viden om, hvad der er vigtigt, når dit barn er i gang med at lære at læse og skrive. Du vil få konkrete idéer til, hvordan du kan støtte dit barns læsning og skrivning, og du vil se en række gode apps til formålet på mobil og tablet. Du vil derudover få viden om, hvilke tegn, du skal være opmærksom på ved ordblindhed eller andre læsevanskeligheder.

Kursusholder: Vibeke Pürschel Christensen, Læse- og teknologikonsulent, LæseTek, CSU Holbæk

Gratis tilmelding her på siden eller på Holbæk Bibliotekerne.