Filmstriben

Lån film online. Her er danske og udenlandske spillefilm og dokumentarer for børn og voksne.

Hvorfor vente på en god film i tv, når du kan finde den online på filmstriben.dk?
Filmstriben.dk er bibliotekernes tilbud til dig om at låne film på nettet. På filmstriben.dk kan du se danske og udenlandske spillefilm, animationsfilm, dokumentarer, kortfilm. Der er både film for børn og voksne. Der kommer løbende nye film til.

Du kan søge efter en specifik film eller finde en film ud fra genrer eller type.

Du kan låne 3 film om måneden.
Du kan streame filmene på en pc eller mac.
Du kan også hente app'en Filmstriben til tablet eller smartphone. App'en findes til IOS. På Android skal du anvende en Chrome browser og starte filmen direkte fra browseren. Der kommer en app til android i efteråret/vinteren 2017. Læs mere på filmstriben.dk om de tekniske krav.
Når du har lånt en film har du 24 timer til at se den i. Du kan låne 3 film om måneden.

Adgang
Du finder filmstriben på www.filmstriben.dk. For at låne, skal du være oprettet som bruger på Holbæk Bibliotek og bo i Holbæk kommune.