eReolen Global

Engelsksprogede ebøger og lydbøger til online læsning.

På eReolen Global finder du masser af engelsksprogede romaner for børn og voksne, faglitteratur for voksne, bl.a. biografier, historie og rejseguides, og tegneserier og graphic novels. Der er lagt vægt på både populære titler/genrer og klassiske titler som egner sig til at tage med på farten.

Du kan låne 2 titler ad gangen og lånetiden er 21 dage. Det er muligt både at streame og downloade titlerne. Du skal ikke "aflevere" titlerne - det sker automatisk efter de 21 dage. Hvis du har valgt kun at streame, kan du dog "aflevere" titlen og låne en ny med det samme. 

Adgang
For at benytte eReolen Global skal du være oprettet som bruger på Holbæk Bibliotek og bo i Holbæk kommune. Benyt dit cpr-nummer og bibliotekspinkode for at logge på.
Du kan få adgang til eReolen Global på to måder:

  • På app'en Libby (erstatter app'en Overdrive). Du finder den både til IOS, Android og Windows. Benytter du app'en skal du også oprette en gratis brugerkonto/logge på med din Facebook-profil.
  • På hjemmesiden ereolenglobal.dk

Videovejledning til Libby

 

Hjælp og teknisk support 
Har du brug for hjælp til at finde rundt på sitet eller app'en eller spørgsmål til hvordan du logger på, så kontakt os gerne. Vi yder dog ikke teknisk support på fejl på site/app eller problemer med dit udstyr. Kontakt i stedet supporten på ereolen.dk

Brug for mere hjælp?
Se ekurser.nu's vejledning i Global