Undløse afhentningssted

Bestil og få bøger, film og musik fra biblioteket leveret til Undløse afhentningssted, så bliver din vej til biblioteket kortere.

Undløse afhentningssted ligger på adressen Østergårdsvej 49, Undløse (Datastuen, ved Brugsen).
Vi bringer bestilte biblioteksmaterialer ud på afhentningsstedet inden kl. 13 mandag i lige uger. Du kan hente materialerne i Datastuens åbningstid: mandag-onsdag kl. 13-15 og torsdag kl. 13-17.

For at benytte dig af ordningen, skal du kontakte Holbæk Bibliotek og blive tilmeldt. Ring til os på tlf. 72 36 36 06. Herefter kan du bestille materialer på vores hjemmeside: vælg Undløse når du reserverer.

Aflevering
Materialerne afleveres igen ved afhentningsstedet inden lånetidens udløb. Det fremgår af den medfølgende bon hvornår materialet senest skal afeveres. Du kan se og forny dine låne på vores hjemeside.

Østergårdsvej 49
4340Undløse