Læselystfamilie

Bliv læselystfamilie og få en pose med materialer målrettet dit barns alder og interesser. Vi pakker også lidt til de voksne - og tager gerne imod ønsker.
Posen står klar - du skal bare hente den.
Det er nemt og hurtigt at få læsestof til familien hvis din familie er tilmeldt som læselystfamilie: Du bestiller den pose du vil have online. Du kan læse om de forskellige poser her på siden.
Du får besked fra biblioteket på email, når posen er klar.
Du henter posen på dit bibliotek i Holbæk, Jyderup, Svinninge eller Tølløse. Du behøver ikke at udlåne materialerne - de er allerede udlånt til dig.
Du kan beholde materialerne i to måneder.

Sådan opretter du dig
Du skal oprettes som læselystfamilie før du kan bestille poser.
Skriv til os i børnebiblioteket på email: holbib.boern@holb.dk - husk at oplyse navn, adresse, telefonnummer. Angiv også hvor du vil hente posen: på Holbæk, Tølløse, Jyderup eller Svinninge Bibliotek.

Har du spørgsmål er du også velkommen til at ringe til børnebiblioteket: tlf.nr: 72 36 36 06 (omstillingen - bed om børnebiblioteket).

Når du har modtaget en email fra os om at du er oprettet, kan du bestille vores læselystposer.

Bestil læselystposer
Vi har fire forskellige typer af poser du kan bestille. Send en email til børnebiblioteket: holbib.boern@holb.dk. Oplys navnet på læselystposen, dit navn, læselystnummer (som du får besked om ved oprettelsen). Angiv også dit barns alder, køn og interesser - det gør det nemmere for os at vælge de bedste materialer.

• Putteposen - til de små 0-2 år
    Posen indeholder pegebøger, musik, film og musik for de mindste
  • Bølleposen - til de 3-5 årige
    Posen indeholder billedbøger og gode højtlæsningsbøger. Der kan også være fagbøger, børnemusik, film og lydbøger.
  • Skolestartsposen - til de 6-8 årige
    Posen indeholder letlæsningsbøger for begyndere og nemme fagbøger. Der kan også være højtlæsning, musik, film, lydbøger eller læringsspil til PC.
  • LæsLøs!posen - til de 9-14 årige
    Posen indeholder masser af frilæsningsbøger men også tegneserier, blade, film, musik og lydbøger efter ønske.