Åbningstider i dag
Lørdag 29. august
Holbæk Bibliotek 10-13
Jyderup Bibliotek 9-17
Svinninge Bibliotek 9-17
Tølløse Bibliotek 9-17
Orø Bibliotek Lukket

Mød Holbæk Bibliotek på Facebook

____________________
  Det sker

Lån en rejsepose
Holbæk Bibliotekerne
Coding Pirates
Holbæk Bibliotek
Baby Café
Tølløse Bibliotek
Erling Jepsen
Jyderup Bibliotek
Strikkeevent
Holbæk Bibliotek
Små synger sammen
Holbæk Bibliotek

Se flere arrangementer

 

Hjælp og rådgivning i computer og NemID
Borgerservice og bibliotekets kurser i IT

News

Elevatoren virker ikke i øjeblikketElevatoren der forbinder etagerne på Holbæk Bibliotek virker igen...

Nemt på nettetBorgercenter og biblioteket er til september klar med sidste sæson gratis it-kurser under Holbæk Kommunes projekt 'Nemt på Nettet'.
Tilmelding fra 25. august på Biblioteket/Borgercenteret

Kursuskatalog foråret 2013Borgercenter og biblioteket holder åbne gratis IT-caféer, hvor du kan få individuel råd og vejledning

Bliv frivillig søndagsvært på Holbæk BibliotekVil du være frivillig søndagsvært på Holbæk Bibliotek og hjælpe med at holde biblioteket åbent for selvbetjenng om søndagen fra oktober til marts? 

fortællinger fra havetHavet er et mysterium. Dets uendelige dybder indeholder de mest sælsomme væsner. Fortællinger fra havet tirrer din udlængsel, uanset hvor meget landkrabbe du er. Havet er måneden tema på Litteratursiden.

Gode bøger til læsekredsenEr du med i en læsekreds og mangler du tips til gode bøger? I denne nye emneliste kan du hente inspiration til hvilke titler I kan læse... 

Læsehunden BullerKender du et barn, som vil have glæde af ekstra motivation til at læse og træne højtlæsning? Så har vi den store glæde at kunne fortælle, at vi har ”fået” hund på Holbæk Bibliotek, nemlig læsehunden Buller og dens fører, Bonnie.

Lokalbibliotekerne får udvidet åbningstiderneFra september kan du gå på lokalbiblioteket i Jyderup, Svinninge og Tølløse allerede fra kl. 7 og helt til kl. 22 - alle ugens dage.

eReolen Global - nyt site med engelske ebøgerNu kan du låne engelsksprogede ebøger og netlydbøger til børn og voksne. eReolen Global er netop skudt i luften - foreløbig i en testperiode på 1 år.

Bestil en rejsepose fra biblioteketLån en rejsepose med inspiration til sommerens læsning uanset om turen går til Brasilien eller til hængekøjen i baghaven.

Søg efter materialer i bibliotek.dk

Recent reviews
26865964
Loading...
50625427
Loading...

Holbæk Bibliotek | Nygade 9-13 | 4300 Holbæk | Tlf.: 72 36 36 06 | E-mail: holbib@holb.dk