Åbningstider i dag
Torsdag 5. marts
Holbæk Bibliotek 08.30-18 betjening 10-18
Jyderup Bibliotek 9-21
Svinninge Bibliotek 9-21 betjening 12-17
Tølløse Bibliotek 9-21
Orø Bibliotek Lukket

Mød Holbæk Bibliotek på Facebook

____________________
  Det sker

Max Madsen - Ordet er dit
Holbæk Bibliotek
Koncert: Dyr-drift
Jyderup Bibliotek
Erling Frederiksen - Ordet er dit
Holbæk Bibliotek

Se flere arrangementer

 

Hjælp og rådgivning i computer og NemID
Borgerservice og bibliotekets kurser i IT

News

Brugerundersøgelse på Holbæk BibliotekerneVi laver en brugerundersøgelse på bibliotekerne i Holbæk Kommune i marts måned. Brugerundersøgelsen sender vi ud på email. Hvis du modtager en invitation til at deltage, håber vi at du har lyst til at hjælpe os ved at svare på spørgeskemaet. Undersøgelsen gennemføres fra den 23. til 25. marts.

Forårets IT-kurser er i fuld gang. Du kan tilmelde dig i Borgerservice eller på kommunens biblioteker.Kursuskatalog foråret 2013

 

EksistensLitteraturen er det perfekte sted at fordybe sig og søge svar på livets store spørgsmål, hvem er jeg og hvad er meningen meddet hele? Litteratursiden sætter i marts måned fokus på det eksistentielle i litteraturen.

Vores fotokonkurrence er slut. Se billederne på BiblioteketVores fotokonkurrence om "Ensomhed" er slut. Vinderne offentliggøres mandag den 9. marts. Hele marts måned kan du se billederne fra konkurrencen udstillet på Holbæk Bibliotek.

Coding Pirates - vil du være med?Holbæk Bibliotek søger frivillige til at starte en Coding Pirates klub for børn og unge.

At-café på læsesalen på Holbæk BibliotekEr du 3.g'er og skal skrive AT-opgave? Få hjælp til at søge og finde litteratur til din opgave i vores AT-café på læsesalen kl. 10-15 på udvalgte datoer. Vi byder på kaffe/the.

Holbæk Bibliotek sætter spot på kærligheden i februar. Et tema, der aldrig går af mode og som netop er aktuelt med Valentines Day 14. februar.På Vi bidrager til romantikken med en udstilling af både kendte og mere ukendte kærlighedsromaner.

Flere ebøger på ereolen.dkNetlydbog.dk og ereolen.dk smelter sammen. Antallet af ebøger bliver desuden kraftigt forøget med flere tusind nye titler. Læs om hvordan du kommer i gang med den nye portal.

Kursuskatalog foråret 2013Borgerservice og biblioteket holder åbne gratis IT-caféer, hvor du kan få individuel råd og vejledning

Orlaprisen 2015 - børnenes bogprisNu er det igen tid til at stemme på en af de 12 nominerede bøger til Orlaprisen 2015, som er en litteraturpris for børnebøger for de 7-12 årige.

Søg efter materialer i bibliotek.dk

Recent reviews
51267958
Loading...
29537461
Loading...
28992408
Loading...

Holbæk Bibliotek | Nygade 9-13 | 4300 Holbæk | Tlf.: 72 36 36 06 | E-mail: holbib@holb.dk