Åbningstider i dag
Lørdag 28. marts
Holbæk Bibliotek 10-13
Jyderup Bibliotek 9-17
Svinninge Bibliotek 9-17
Tølløse Bibliotek 9-17
Orø Bibliotek Lukket

Mød Holbæk Bibliotek på Facebook

____________________
  Det sker

Dyrehistorier
Holbæk Bibliotek
Lav kyllinger og kaniner
Holbæk Bibliotek
Lav kyllinger og kaniner
Holbæk Bibliotek
H C Andersen Aprilsnar
Holbæk Børnebibliotek
Filmstriber for de små
Svinninge Bibliotek
Baby LOF Café
Tølløse Bibliotek

 
Klub Filmstriben
Holbæk Bibliotek

Se flere arrangementer

 

Hjælp og rådgivning i computer og NemID
Borgerservice og bibliotekets kurser i IT

News

Kursuskatalog foråret 2013Borgerservice og biblioteket holder åbne gratis IT-caféer, hvor du kan få individuel råd og vejledning

Påskelukket på BiblioteketI forbindelse med påsken holder Biblioteket lukket for selvbetjening og betjening skærtorsdag den 2. april til og med mandag den 6. april. Der er også helt lukket på lokalbibliotekerne i Jyderup, Svinninge og Tølløse.

Dorthe Z. Hansen vinder fotokonkurrencen EnsomhedVores fotokonkurrence om "Ensomhed" er slut. og vi har fundet vinderne! Hele marts måned kan du se billederne fra konkurrencen udstillet på Holbæk Bibliotek.

Der bliver læst op!På Biblioteket er der netop blevet afholdt Holbækmesterskaberne i oplæsning 2015.

Forårets IT-kurser er i fuld gang. Du kan tilmelde dig i Borgerservice eller på kommunens biblioteker.Kursuskatalog foråret 2013

 

EksistensLitteraturen er det perfekte sted at fordybe sig og søge svar på livets store spørgsmål, hvem er jeg og hvad er meningen meddet hele? Litteratursiden sætter i marts måned fokus på det eksistentielle i litteraturen.

Coding Pirates - vil du være med?Holbæk Bibliotek søger frivillige til at starte en Coding Pirates klub for børn og unge.

Holbæk Bibliotek sætter spot på kærligheden i februar. Et tema, der aldrig går af mode og som netop er aktuelt med Valentines Day 14. februar.På Vi bidrager til romantikken med en udstilling af både kendte og mere ukendte kærlighedsromaner.

Orlaprisen 2015 - børnenes bogprisNu er det igen tid til at stemme på en af de 12 nominerede bøger til Orlaprisen 2015, som er en litteraturpris for børnebøger for de 7-12 årige.

Søg efter materialer i bibliotek.dk

Recent reviews
50710602
Loading...
27492347
Loading...
29258503
Loading...
27188311
Loading...

Holbæk Bibliotek | Nygade 9-13 | 4300 Holbæk | Tlf.: 72 36 36 06 | E-mail: holbib@holb.dk