Åbningstider i dag
Onsdag 29. juli
Holbæk Bibliotek 08.30-18 betjening 10-18
Jyderup Bibliotek 9-21 betjening 10-15
Svinninge Bibliotek 9-21
Tølløse Bibliotek 9-21 betjening 12-17
Orø Bibliotek 16-17.30

Mød Holbæk Bibliotek på Facebook

____________________
  Det sker

Lån en skolestartpose
Holbæk Børnebibliotek
Lån en rejsepose
Holbæk Bibliotekerne
Sommerbogen
Holbæk Bibliotekerne
Kriblende sommer
Holbæk Bibliotekerne
Lån en rejsepose
Holbæk Bibliotekerne
Lån en skolestartpose
Holbæk Børnebibliotek
Sommerbogen
Holbæk Bibliotekerne

Se flere arrangementer

 

Hjælp og rådgivning i computer og NemID
Borgerservice og bibliotekets kurser i IT

News

Sommerferielukket Jyderup- og Tølløse Lokalarkiv Der er Sommerferielukket i Jyderup- og Tølløse Lokalarkiv uge 30-31-32. Første åbningsdag efter ferien er mandag d. 10. aug. i Jyderup Lokalarkiv og onsdag d. 12. aug. i Tølløse

Nemt på nettetBorgerCenter og biblioteket er til september klar med sidste sæson gratis it-kurser under Holbæk Kommunes projekt 'Nemt på Nettet'.

Tilmelding begynder tirsdag d. 25. august.

Læsehunden BullerKender du et barn, som vil have glæde af ekstra motivation til at læse og træne højtlæsning? Så har vi den store glæde at kunne fortælle, at vi har ”fået” hund på Holbæk Bibliotek, nemlig læsehunden Buller og dens fører, Bonnie.

Lokalbibliotekerne får udvidet åbningstiderneFra september kan du gå på lokalbiblioteket i Jyderup, Svinninge og Tølløse allerede fra kl. 7 og helt til kl. 22 - alle ugens dage.

Forfatterskolen for unge starter igenHar du en forfatter i maven? Forfatterskolen for unge på Holbæk Bibliotek starter op igen for nye elever den 8. september kl. 16.30 – 18.30

Brætspil på Holbæk BibliotekKeder du dig i sommerferien? Så lån et brætspil med hjemfra Holbæk Bibliotek. Vi har både nye spil og gode gamle klassikere for børn og voksne.

Der blev malet på sten i familieugen på BiblioteketTak til alle de familier der deltog i vores familieuge på Holbæk Bibliotek. Det var en rigtig dejlig uge! Se billederne her.

Anmeld romaner i din sommerferie på pallesgavebod.dkSommerbogen  er i gang igen. Læs eller lyt til 3 bøger og anmeld dem på pallesgavebod.dk eller i et anmelderhæfte du får på biblioteket. Du får en gratis gavebog når du afleverer dine anmeldelser....

eReolen Global - nyt site med engelske ebøgerNu kan du låne engelsksprogede ebøger og netlydbøger til børn og voksne. eReolen Global er netop skudt i luften - foreløbig i en testperiode på 1 år.

Billede af HerlufholmSkriv en fantasynovelle i din sommerferie - og vind bogpakker og boggavekort!
Læs meget mere om hvordan du deltager her...

Søg efter materialer i bibliotek.dk

Recent reviews
25461940
Loading...
28081723
Loading...
28299133
Loading...
23391562
Loading...

Holbæk Bibliotek | Nygade 9-13 | 4300 Holbæk | Tlf.: 72 36 36 06 | E-mail: holbib@holb.dk