Tekniske faciliteter

Her kan du læse om de tekniske faciliteter vi stiller til rådighed på bibliotekerne i Holbæk kommune: printer, scanner, trådløst netværk, pc'er m.m.

Trådløst netværk
Der er adgang til trådløst net på alle vores biblioteker. For at benytte det, skal du være oprettet som bruger af biblioteket.
Sådan kommer du på netværket:

  • På Holbæk Bibliotek: Vælg netværket "Holbaek Bibliotek Traadloes".
  • På Jyderup, Svinninge og Tølløse Bibliotek: Vælg netværket "Book PC"
  • Åben en internetside.
  • I loginbilledet skriver du dit cpr.-nummer/lånernummer og bibliotekspinkode.

Du har nu adgang til nettet i 8 timer.

Pc'er
Vi stiller pc'er til rådighed på alle vores biblioteker. Her kan du få adgang til internet og tekstbehandlingsprogrammet OpenOffice. For at benytte pc'erne skal du logge på med dit cpr-nummer og bibliotekspinkode. Du kan benytte vores pc'er i op til 4 timer om dagen.
Personalet yder ikke teknisk hjælp til brug af pc'erne.

Printer
Der er tilknyttet printer til vores pc'er. Det koster 1,5 kr. (sort/hvid) og 2 kr. (farve) pr. side at printe. Print købes i ekspeditionen før du kan printe og tilknyttes dit cpr-nummer. Ubrugte prints gemmes.

Scanner
Vi har scannere på hovedbiblioteket i Holbæk, som du kan benytte i tilknytning til vores pc'er. De udlånes ved henvendelse i ekspeditionen og aflevering af personligt id som pant. Med scanneren følger en vejledning. Personalet yder ikke teknisk hjælp til brug af scanneren.

Kopimaskine
Du kan kopiere på bibliotekerne i Holbæk, Jyderup, Svinninge og Tølløse. Betaling sker via møntboks ved siden af kopimaskinen. Møntboksen giver IKKE penge retur.
Priser er: Sort/hvid A4 koster 1,50 kr. og A3 3 kr pr. side. Farve A4 koster 2 kr. og A3 koster 5 kr.