Personalets favoritter - Amalie
Personalets favoritter - Amalie

Personalets favoritter - Amalie

17.02.21
Amalie, som er børn- og unge bibliotekar, anbefaler:

Ellekongen af Signe Fahl

Ellekongen er en rigtig god og fængende bog, som drager sine læsere med sin mystik. Den er svær at lægge fra sig, når man først er kommet i gang. Jeg var vild med den. Overtro og folkesagn har altid fascineret mig, og især historierne om ellefolket. Denne historie foregår i 1700 tallet, hvor overtro var på sit højeste, og hovedpersonen Karen får dette at mærke på nært hold, da hun en dag møder den mystiske Daniel ude på marken. Ellekongen er en skøn fantasy/ paranormal romance roman for voksne.

I 1731 har en tjenestepige ikke meget at se frem til. Karens dag går med at malke køer, spinde garn, og hvad madmoder ellers sætter hende til. Om søndagen tager familien i kirke, og om aftenen fortæller gamle Ane historier om ellekongen og de andre underjordiske. Da Karen ser den mystiske Daniel i moseskoven, drages hun på uforklarlig vis. Men hvem er han? Snart er hun viklet ind i ellekongens spind, og må vælge mellem menneskenes eller ellefolkets verden.

Ellekongen kan lånes som ebog på eReolen.

Desværre findes bind 2, Elleskudt, ikke på eReolen, men den er lige så god og spændende, og kan klart anbefales også!

Materialer
GennemseGennemse
  • Bog

Elleskudt

Af Signe Fahl (2018)
Karen er forvandlet til mosefødt og kaldes Vanadis. Nu skal hun til at lære at leve i skoven. Der lurer stadig mange ...
Læs mere