Covid-19: Vi følger Kulturministeriets retningslinjer

Sådan foregår vores arrangementer under Covid-19

07.08.20
Vi følger Kulturministeriets retningslinjer for afholdelse af arrangementer under Covid-19.

Det betyder, at:

• Der er færre billetter til salg end normalt for at opretholde den nødvendige afstand.

• Der er krav om billetter til alle arrangementer. Billetter købes eller fås gratis på vores hjemmeside.

• Billetter kan betales med dankort og kontanter. Det vil ikke være muligt at købe billet i døren.

• Ved ankomst vil du blive opfordret til at bruge håndsprit.

• Fra den 29. oktober skal du anvende mundbind eller visir når du ankommer og når du forlader et arrangement. Når du sidder på din anviste plads må du gerne afføre dig mundbindet.

• Alle stole er sat op, så der er to meters mellemrum fra næsetip til næsetip, og alle sidder i samme retning.

• For at undgå kontakt mellem publikum og personale vil vi ikke servere snacks eller drikke. Medbring gerne din egen vandflaske.

• Hvis du viser symptomer på Covid-19, skal du blive hjemme.