Nyt printsystem på biblioteket

08.01.19
Skal du printe på Holbæk Bibliotekerne, skal du fra den 16. januar betale via app'en Princh eller via Princh hjemmesiden. Læs mere om hvordan det foregår her.

Den nye printløsning hedder PRINCH og bliver den fremtidige løsning for Holbæk Bibliotekerne, dvs. de 3 lokale biblioteker samt på Holbæk Bibliotek.

Hvornår?
Fra onsdag den 16. januar vil du skulle benytte det nye printsystem.

Hvad er og kan PRINCH?
PRINCH er en printløsning hvor du betaler elektronisk for dine print - i starten er det dog muligt også at betale kontant.
Den elektroniske betaling foregår ved at downloade en PRINCH app til din smartphone, eller du kan betale via PRINCH hjemmesiden, som du automatisk bliver mødt med når du sidder ved bibliotekets pc'er og skal printe.
Du kan betale med gængse betalingskort samt med Mobilepay.

PRINCH benyttes i dag på over halvdelen af landets folkebiblioteker og er en gennemtestet printløsning.

Hvorfor skal Biblioteket skifte printsystem?
Den nye løsning betyder at du ALTID kan printe, også i den ubetjente åbningstid på Hovedbiblioteket samt lokalbibliotekerne.

PRINCH gør det muligt at printe ud hjemmefra! - dvs. du kan sende et printjob til en af vores printere, som så først printes ud, når du står ved siden af printeren og på app'en eller på PRINCH hjemmesiden, aktiverer printjobbet.

PRINCH har sin egen udskriftsmenu, som gør det nemt at printe også for ikke erfarne IT-brugere.

Jeg har penge til gode på min gamle printkonto - hvad med dem?
Pengene overføres ikke automatisk til det nye system, men de første uger efter overgangen kan du få beløbet tilbagebetalt kontant. Henvend dig hos personalet i den betjente åbningstid.