Corona-virus

Forlænget lukning af Biblioteket

25.02.21
Regeringen har igen forlænget lukningen af bibliotekerne pga. covid-19. Holbæk Bibliotekerne holder derfor lukket frem til og med 5. april.

Biblioteket i Holbæk, Jyderup, Svinninge og Tølløse er lukket - det gælder også for selvbetjening. Der er lukket frem til og med den 5. april.

Lukningen skyldes at regeringen har udvidet covid-19 restriktioner til at gælde region Sjælland, herunder Holbæk Kommune.

Lånte materialer
Har du lånte materialer, kan du beholde dem til vi åbner igen. Afleveringsdatoen udskydes og der kommer ikke gebyr på. Når vi åbner igen, vil du kunne aflevere uden gebyrer i 5 uger efter.

Du er dog velkommen til at aflevere dine materialeri på biblioteket i den nuværende begrænset åbningstid for "Bestil og hent". Du kan ikke få kvittering for aflevering, men vi henviser til at du tjekker din lånestatus når du er kommet hjem.

Få svar på flere spørgsmål omkring biblioteket her