Covid-19: Vi følger Kulturministeriets retningslinjer

Arrangementer og covid-19

06.05.21
Vi afholder igen arrangementer på Biblioteket! Vi følger Kulturministeriets retningslinjer for afholdelse af arrangementer under Covid-19.

Det betyder, at:

• Du skal fremvise coronapas i døren: negativ test (max 96 timer gammel, bevis for gennemført vaccination eller bevis for postiv test (14-180 dage gammel)

• Der er færre billetter til salg end normalt for at opretholde den nødvendige afstand.

• Der er krav om billetter til alle arrangementer. Billetter købes eller fås gratis på vores hjemmeside og hos personalet i den betjente åbningstid.

• Billetter kan betales med dankort og kontanter. Det vil ikke være muligt at købe billet i døren.

• Ved ankomst vil du blive opfordret til at bruge håndsprit.

• Du skal anvende mundbind eller visir når du ankommer og når du forlader et arrangement. Når du sidder på din anviste plads må du gerne afføre dig mundbindet.

• Alle stole er sat op, så der er to meters mellemrum fra næsetip til næsetip, og alle sidder i samme retning.

• Ankom samlet, hvis I ønsker at sidde sammen i salen.

• Vælg en plads i salen – det er efterfølgende ikke muligt at bytte plads.

• For at undgå kontakt mellem publikum og personale vil vi ikke servere snacks eller drikke. Medbring gerne din egen vandflaske.

• Hvis du føler dig sløj eller syg skal du blive hjemme.