Aflevér uden bøder når vi åbner

16.04.21
Vi er åben igen og du kan du aflevere dine materialer uden gebyr frem til og med den 31. maj.

Den 21. april åbnede bibliotekerne for publikum med coronapas igen.

Siden d. 12. december 2020 har Holbæk Bibliotekerne været lukket pga. covid-19 restriktionerne. Alle de materialer med afleveringsdato fra 12. december 2020 til 21. april 2021 kan du aflevere gebyrfrit frem til og med den 31. maj.

Corona-pas

Du skal fremvise corona-pas (negativ test max 72 timer gammel, gennemført vaccination eller positiv test 14-180 dage gammel) til personalet ved indgangen på biblioteket for at komme ind og benytte vores faciliteter og fysiske services. Du kan læse mere om reglerne for coronapas på Holbæk Kommunes hjemmeside

Dog kan du aflevere materialer uden corona-pas i særligt opstillede afleveringskasser ved indgangen.

Bestil og hent

Vi fortsætter med at tilbyde muligheden for at bestille materialer på vores hjemmeside, app og i bibliotek.dk og hente dem ved vinduet. Dette kræver ikke corona-pas.
Læs mere om Bestil og hent