Forfatterskolen for unge

Vild med at skrive?

08.08.19
Uanset om du er til fantasy, realistiske kærlighedshistorier, digte, gysere eller noget helt femte, er der plads til dig og lige netop dine historier på forfatterskolen.

Forfatterskolen for Unge i Holbæk har undervisning om tirsdagen på Holbæk Bibliotek.

På Forfatterskolen for Unge i Holbæk kommer du til at møde to engagerede forfattere, der i fællesskab og på skift kommer til at stå for undervisningen: Dorthe de Neergaard og Caroline Ørsum.

Vi skal lege med ord og sprog og prøve kræfter med alle mulige forskellige skriveøvelser, så vi får skrevet en masse. Vi kommer bl.a. til at fordybe os i et novelleforløb, som Dorthe de Neergaard står for, og et forløb om realistiske YA-fortællinger med Caroline Ørsum ved roret. Og så skal vi skrive tekster til Forfatterskolen for Unges fælles tekstantologi, der udkommer i forsommeren 2020.

Det er skønt, hvis du allerede har skrevet en hel masse, men du er også enormt velkommen, hvis det der med at skrive er helt nyt for dig – bare du har lyst til at skrive og dele din kærlighed til skrivningen med os andre!

Tid og sted: Første gang er tirsdag d. 10. september kl. 16.15-18.15 på Holbæk Bibliotek. Herefter tirsdag eftermiddage enten kl. 16.00-18.00 eller kl. 16.15-18.15 (de helt præcise tidspunkter kommer til at fremgå af undervisningsplanen)

Tilmelding: Send en mail til Birgitte Thomsen på bt@holb.dk  – skriv gerne en lille smule om dig selv samt din alder.