Corona-virus

Vigtig info om bibliotekets tilbud

14.05.20
Her kan du få svar på spørgsmål om biblioteket under lukningen.

Åbningstider:

Fra fredag den 11/12 til og med 7/2 er biblioteket i Holbæk, Jyderup, Svinninge og Tølløse lukket ned pga. covid-19 restriktioner fra regeringen. Holbæk Arkiverne er også lukket.
Der er åbent for afhentning af bestilte studiematerialer ved indgangen men KUN hvis du er studerende/forsker. Se mere om dette tilbud i næste afsnit.

Dine bestilte materialer

Du kan ikke bestille eller reservere materialer i lukkeperioden på vores hjemmeside/app, i bibliotek.dk eller hos personalet. Er du studerende på ungdomsuddannelse, videregående uddannelse eller forsker kan du dog bestille materialer til dit studie/forskningsarbejde.

Har du bestilte materialer til afhentning, kan du få dine bestillinger udleveret ved bibliotekets indgang i tidsrummet:

Holbæk: Alle hverdage kl. 15-17
Jyderup: Mandag og torsdag kl. 15-17
Svinninge: Tirsdag og torsdag kl. 15-17
Tølløse: Tirsdag og fredag kl. 15-17

Udlevering af mundbind

Du kan få udleveret mundbind ved bibliotekets indgang i samme tidsrum som ovenstående.

Aflevering og gebyrer

Det er ikke muligt at aflevere materialer under nedlukningen. Har du lånte materialer, udskyder vi afleveringsfristen og du får ikke bøder i lukkeperioden.

Bliv låner

Under nedlukningen kan du benytte vores digitale tilbud, som f.eks. ereolen og filmstriben. Du skal være oprettet som låner på biblioteket (og bosiddende i Holbæk Kommune).
Er du 15 år og over, skal du oprette dig online med dit NemID: https://bibliotek.holbaek.dk/registration
Har du problemer med logind, eller skal du indmelde et barn, så skriv til os på mail holbib.voksen@holb.dk - så tager vi kontakt til dig.

Andre services

• Alle vores arrangementer i perioden frem til og med 7. februar er udskudt eller aflyst.
  • "Bogen kommer" er suspenderet i perioden.
  • Læsekredse kan ikke bestille titler i lukkerperioden
  • Service af arrest og fængsel supsenderet i lukkeperioden.

Mødesale

Det er ikke muligt at benytte vores mødesale. Har du booket en sal vil du få besked.