Danmarks Læseklub 2021
Danmarks Læseklub 2021

Vær med i Danmarks Læseklub 2021

26.04.21
Savner vi ikke noget at være fælles om? Den store oplevelse alle kan tale med om - historien, der går lige i hjertet.

Den 3-12. maj tager vi årets absolut mest mageløse historie i små, veltilrettelagte bidder. Og du kan være med - hvad enten du er til bøger på skærm, papir eller dem du stikker i øret til din gåtur.

Sådan deltager du

Som deltager i Danmarks Læseklub får du en unik mulighed for at gå på opdagelse i baghistorien sammen med forfatteren og indbudte eksperter - og møde andre, der læser med på tværs af landet.

Vi krydrer desuden læsningen med konkurrencer og overraskelser - samt korte, levende synopser, så du kan springe på undervejs i historien.

Lån bogen på biblioteket eller eReolen - og læs med. Du kan deltage på to måder:

Uanset, hvilken af de to muligheder du vælger, modtager du hver dag læseklubbens læsesprint og en synops - samt alt det andet gode, vi er ved at forberede til dig.

Er du allerede en del af en læseklub, så er det oplagt at gøre ‘Rampen’ til en del af maj måneds læsning og sammen deltage i et af landets helt store, aktive læsefællesskaber.

Om Jesper Stein og ‘Rampen’

Selve bogen, vi skal læse i løbet af de 10 dage, er en knusende fortælling om at arve sine forældres svigt, deres druk og deres undergang - og om at skulle rejse tilbage til ungdommen efter svarene på voksenlivet.

‘Rampen’ er et brud på den krimigenre, som Jesper Stein normalt bevæger sig hjemmevant i. Den er personlig, unik og fik et imponerende antal krydser, da læserne skulle stemme og kåre Læsernes Bogpris 2021.

Hør forfatterens egne ord om bogen:

Artikel oprindeligt udarbejdet af Jes Folden Hyldig, Aalborg Bibliotekerne

Materialer
GennemseGennemse
  • Bog

Rampen : roman

Af Jesper Stein (2020)
Romanbiografi af og om krimiforfatteren Jesper Stein, og i særdeleshed om hans forældre og deres skilsmisse og de vol...
Læs mere