RBdigital på Tølløse Bibliotek
RBdigital på Jyderup Bibliotek

RBdigital - læs magasiner online

06.03.19
I marts måned kører Holbæk Bibliotekerne en kampagne for RBdigital. En service hvor du kan låne nye online magasiner!
Få adgang til en masse internationale og nationale magasiner online. Læs de nyeste numre lige når de udkommer.

Med RBdigital får du adgang til mange populære tidsskrifter indenfor emner som motion, madlavning, strikning, underholdning, livsstil og rejser.

Nye numre straks tilgængelige
Tidsskrifterne er tilgængelige på samme tidsspunkt som de trykte versioner. Du kan abonnere på automatisk på nye numre af et tidsskrift. Der er adgang til ældre numre fra det tidspunkt abonnementet startede. Tidsskrifter der er "lånt" skal ikke afleveres igen.

I forbindelse med kampagnen er der udstillinger på Holbæk, Jyderup, Svinninge og Tølløse Bibliotek, hvor du kan høre mere om RBdigital. Spørg også gerne personalet hvis du vil høre mere eller have hjælp til at komme i gang med RBdigital.

Læs meget mere om hvordan du kommer igang med at bruge RBdigital.