Nu åbner "Bestil og hent"

10.02.21
Nu kan du igen bestille materialer på vores hjemmeside, app og i bibliotek.dk - og hente dem på biblioteket. Læs om hvordan du gør.

Vi er glade for at kunne åbne for bestillinger igen på vores hjemmeside, app og bibliotek.dk. Det betyder at du kan bestille materialer og hente dem på biblioteket når de er klar.

Der er mange der har ventet!

Vi ekspederer bestillingerne så hurtigt vi kan, men i starten forventer vi en større mængde af bestillinger. Derfor vil der i nogle tilfælde gå længere tid før du får besked om at du kan afhente materialet.

Vi fordeler desuden bestillingerne, så vi kan følge sundhedsmyndighedernes retningslinjer og sikre at der ikke opholder sig for mange mennesker foran afhentningsstedet. Hav mundbind på, når du afhenter.

Tak for din forståelse og tålmodighed!

Bestil og hent - sådan gør du

Bestilling og afhentning foregår sådan:

• Søg og bestil de materialer du ønsker på vores hjemmeside, app eller i bibliotek.dk
  • Når materialet er ekspederet af os og klar til dig, sender vi dig en besked på mail og/eller sms - helt som du er vant til
  • Når du har modtaget besked kan du hente materialet hos personalet ved biblioteket i vores særlige åbningstid. Du kan bestille materialer til at hente på Holbæk Bibliotek, Jyderup, Svinninge og Tølløse Bibliotek. Vores åbningstider finder du her:
    Holbæk: Alle hverdage kl. 13-17
    Jyderup: Mandag og torsdag kl. 15-17
    Svinninge: Tirsdag og torsdag kl. 15-17
    Tølløse: Tirsdag og fredag kl. 15-17
  • Det er vigtigt at du medbringer dit gule sundhedskort og afhentningsnummer på materialet når du afhenter det. Så går ekspeditionen hurtigt og vi undgår at der ophober sig en kø. Hav mundbind på når du afhenter.
  • Dine lånte materialer skal først afleveres når vi åbner rigtigt igen. Du må do gerne aflevere lånte materialer, men afleveringsfristen vil blive forlænget til efter vi åbner. Se derfor bort fra påmindelser om aflevering i lukkeperioden.

Brug for vejledning?

Har du spørgsmål til biblioteket eller brug for hjælp til søgning/bestilling af bøger m.m. så kontakt os på mail holbib.voksen@holb.dk

Åbent for afhentning:
Holbæk: Alle hverdage kl. 13-17
Jyderup: Mandag og torsdag kl. 15-17
Svinninge: Tirsdag og torsdag kl. 15-17
Tølløse: Tirsdag og fredag kl. 15-17

OBS! Vent på sms/email før du afhenter.
Husk mundbind og hold afstand.