Mere åbent igen på lokalbibliotekerne

09.09.20
Fra mandag den 14. september åbner vi igen for mere selvbetjening på vores lokalbiblioteker i Jyderup, Svinninge og Tølløse.

I takt med, at vi kan håndtere det praktisk, så alle kan komme sikkert på bibliotekerne, åbner vi igen for mere selvbetjening på lokalbibliotekerne. De nye åbningstider træder i kraft mandag den 14. september.

Jyderup Bibliotek
På grund af praktiske forhold udvides den selvbetjente åbningstid på Jyderup Bibliotek til mandag-søndag fra kl. 7-18. Der er fortsat betjening mandag kl. 12-17 og torsdag kl. 10-15.

Svinninge Bibliotek
Der er åbent for selvbetjening mandag-søndag kl. 7-22. Der er fortsat betjening tirsdag kl. 10-15 og torsdag kl. 12-17.

Tølløse Bibliotek
Der er åbent for selvbetjening mandag-søndag kl. 7-22. Der er fortsat betjening tirsdag kl. 12-17 og fredag kl. 10-15