KODEFIDUSEN kodeklub

21.12.17
Programmering er sjovt! Hvis du er mellem 9 og 14 år så vær med i Holbæk Biblioteks kodeklub for børn. Vi starter onsdag den 10. januar.

Vi bruger programmet Scratch hvor du kan lave dit eget spil – f.eks et forhindringsspil som FlubbyBird eller et skydespil som Ballonspillet eller du kan designe dit helt eget.

Første gang er onsdag den 10. januar klokken 16.30 på Holbæk Bibliotek, det koster ikke noget at være med og du behøver ikke melde dig til – bare mød op! Herefter mødes vi hver onsdag og koder i ca. 1 time.

Joe Kniesek, Digital Alkymist styrer slagets gang – du kan sagtens dukke op bare en enkelt gang for at snuse til kodning MEN Joe har også planlagt udfordringer til dig der kommer hver uge. Tag din egen PC eller MAC med så du kan lege videre derhjemme. Tablet er også muligt men der er lidt færre muligheder for at programmere.