Forældrerådgivning på Holbæk Bibliotek

21.08.20
Nu tilbyder Familieklinikken i Holbæk rådgivning til forældre, børn og unge som har det svært, hver anden onsdag på Holbæk Bibliotek. Start 2. september.

Familieklinikken tilbyder rådgivning til forældre, børn og unge, som har udfordringer i hverdagslivet. Du er også velkommen hvis du er helt ny i forældrerollen.

Få en samtale med Linea Bartholin fra Familieklinikken, hvis forældrerådgivning bygger på mange års erfaring fra institutions- og skoleområdet.

Hver anden onsdag på Holbæk Bibliotek
Der er forældrerådgivning hver anden onsdag (fra 2. september) på Holbæk Bibliotek.
Kl. 9.30-11.00 (for nybagte forældre) og kl. 16-17.30 for børn og unge med udfordringer i livet.
Sted: Børnecaféen på 1.sal (i Børnebiblioteket). Ingen tidsbestilling - bare mød op.