Læringsforløb i Læsefidusen

Book læringsforløb i Læsefidusen

28.06.19
Nu kan institutioner booke læringsforløb i Læsefidusen for børn i Holbæk Kommune, der skal starte i skole i 2019.

Igennem en årrække har Holbæk Bibliotek tilbudt mange store børnehavebørn at deltage i "Læsefidusen", der sætter fælles fokus på bogstaver, ord og højtlæsning. Nu åbner vi op for at alle børn i Holbæk Kommune, der skal starte i skole i 2019, kan lege med sammen med Læsefidusen i året frem til skolestart - altså i "skoleåret" 2019/20. Læringsforløbet er delt op i workshops, forældrefiduser og ikke mindst en bog til alle de børn, der deltager.

Hver institution kan selv sammensætte deres eget læringsforløb og booke de workshops/bibliotekstilbud, der er relevante for dem. Vi har dog begrænsede pladser og der vil blive sorteret efter "Først- til-Mølle"-princippet og udfra at alle dagtilbudsområder er repræsenteret. Hver workshop kræver lidt planlægning og forberedelse fra dagtilbud, forældre og ikke mindst bibliotekets side - så vælg, kun tilbud til, som I kan "løfte" i en travl hverdag.

Her kan du som institution booke læringsforløbene på skolenivirkeligheden.dk

Mere information: kontakt Birgitte Thomsen bt@holb.dk