Bogfestival 7.-8. november

28.10.20
Vær med til at hylde litteraturen i weekenden d. 7.-8. november.

“Bogfestival 2020 er tænkt som et fælles initiativ på tværs af hele bogbranchen. Alle er velkomne; store og små events, smalle og brede litteraturarrangementer. Pointen er, at vi får mulighed for at fejre bogen også i år, hvor covid-19 har gjort det umuligt at samle tusindvis af mennesker til Bogforum. Vi har taget dette initiativ, fordi vi føler os forpligtet på at vise, at branchen står sammen, også under specielle omstændigheder,” siger Danske Forlag

Bogfestival er en sammenslutning af danske forlag, som gerne vil være med til at skabe mulighederne for at afholde en decentral hyldest til litteraturen. Du vil under bogfestivalen den 7.-8. november 2020 opleve en bred vifte af arrangementer – alt fra forfattermøder og litterære talks til private bog-arrangementer og oplæsninger. 

Du kan bl.a. opleve livestreaming med Stine Askov og Iben Mondrup m.fl. på Litteratursiden.

Covid19 har fundamentalt ændret den måde, vi samles på, og derfor må vi samles om litteraturen i mindre grupper, i lokalområderne og på nettet. Du vil i løbet af festivalen opleve både digitale og fysiske bogarrangementer. 

Se meget mere på bogfestival.dk - hvor der løbende bliver lagt arrangementer op.