Bliv kulturven

18.05.18
Vil du være med til at skabe kulturelle oplevelser for mennesker med demens og deres pårørende?

Vil du gøre en forskel for mennesker med demens og deres pårørende? Som frivillig kulturven i en fælles gruppe er du med til at skabe aktiviteter i lokalområdet. Det kan være alt fra højtlæsning, sang, dans, udflugter eller noget andet.

Du behøver ikke at have arbejdet med demente før. Tilmeld dig til én af vores samtalesaloner i Holbæk, Jyderup, Svinninge eller Tølløse og hør mere om hvordan du kan være med.

Læs mere om tilmelding herunder:
Holbæk Bibliotek - udskudt til august. Dato følger snarest.
6. juni på Svinninge Bibliotek
6. juni Tølløse Bibliotek
15. juni Jyderup Bibliotek

Om projektet
Holbæk Bibliotekerne står bag projektet "Skab Fællesskab" i samarbejde med Ældre Sagen og Alzheimerforeningen og har modtaget 50.000 kr. fra Tænketanken Fremtidens Biblioteker til at skabe aktiviteter til nærvær og fællesskab.
Vil du vide mere om projektet, kan du kontakte Birgitte Haag Jespersen bjn@holb.dk eller Pil Hodal pilho@holb.dk