Big Library Read
Big Library Read

Big Library Read - læs med hele verden!

25.06.21
Vidste du, at alle danskere har adgang til den globale læseklub 'Big Library Read' gennem eReolen Global?

Big Library Read

Big Library Read er verdens største digitale e-bogsklub, og flere end 19.000 biblioteker verden over er med. Tre gange om året kan du gennem dit lokale bibliotek låne en engelsksproget e-bog, og læse den samtidig med tusinder af andre læsere verden over. Bogen udvælges af bl.a. bibliotekarer, og bogklubben faciliteres af OverDrive, som er leverandør for eReolen Global. 

Titlen er tilgængelig uden reserveringskø i nogle uger, og i den periode kan brugerne diskutere bogen med læsere fra hele verden, se interviews med forfatteren og meget andet på Big Library Reads hjemmeside

Hvad vi læser næste gang? 

Sommerens bog, ’The Quiet Girl’, er en snedigt konstrueret psykologisk thriller skrevet af den amerikanske forfatter S.F. Kosa. Bogen er perfekt for læsere af nervepirrende domestic noir, som ’Kvinden i toget’ og ’Kvinden der forsvandt’.  

Nygifte Alex vender hjem til et tomt vinglas, en efterladt vielsesring og en forsvundet kone. Han erfarer, at hans kone har gemt på en mørk hemmelighed, og den eneste måde at finde hende på er at udforske hendes fortid. Men er Alex parat til at acceptere den grimme sandhed?

Romanen kan hentes fra d. 28. juni til d. 12. juli. Smuglæs i ’The Quiet Girl’, og hent som e-bog.