Anders Nordberg Sejerøe og Ane Öhrström. Værter på Holbæk Læser

Anders og Ane arbejder på Holbæk Bibliotekerne. Anders som fælles-skaber og udviklingskonsulent og Ane som bibliotekar.

Anders Nordberg Sejerøe og Ane Öhrström

Om Anders og Ane

Anders har en baggrund som antropolog. Antropologi handler kort fortalt om menneskers sociale liv og om kulturer og samfund overalt i verden. Anders arbejder bl.a. med borgerinddragelse, podcast og er vores mand i marken hos bl.a. Kulturgryden i Svinninge.

Ane er uddannet bibliotekar, og har en overbygning som cand. mag. i Kultur og formidling. Udover at finde Ane i udlånet arbejder hun bl.a. med læseklubber, webarbejde, podcast og bibliotekssystemet.

Holbæk Læser - en podcast

I vores podcast Holbæk Læser har vi spurgt hinanden hvad vi læser og kan anbefale andre at læse.

Anders' boganbefalinger:

Marcel Mauss: Gaven : gaveudvekslingens form og logik i arkaiske samfund. Bestil i bibliotek.dk.

Michael Jeppesen og Rasmus Ugilt: For han ved ikke hvad han gør: et kærligt portræt af Gud. Bestil i bibliotek.dk.

Anes boganbefalinger: