Comic Plus

Comic Plus giver dig online adgang til tusinder af tegneserier og grafiske romaner på engelsk - på din smartphone, tablet og pc.

Comic Plus indholder tegneserier fra mere end 90 globale forlag i populære kategorier som action, Sci-Fi, manga, steam punk, superhelte og film/tv-favoritter. Det populære tegneserieforlag, Dark Horse, er også inkluderet i Comics Plus, med bl.a. tegneserierne Hellboy, Buffy og Aliens. Af andre populære titler på Comics Plus kan nævnes: Lego Ninjago, Star Trek, My Little Pony og Garfield.

Tegneserierne er engelsksprogede men der findes også en del helt uden tekst som kan bruges til de mindste læsere.

Der er aldersangivelse på alle tegneserier og i appen også mulighed for ” Parental Control”  så børn ikke kan finde tegneserier med voksent indhold.

Sådan får du adgang
Få at få adgang til Comic Plus skal du være oprettet som bruger af Holbæk Bibliotekerne og bo i Holbæk Kommune.
Comic Plus kan benyttes som app eller på pc.

• Første gang skal du oprette en gratis brugerprofil via linket her: bib316.bibbaser.dk/login?url=https://library.comicsplusapp.com/
  • Log ind med dit cprnummer og bibliotekspinkode.
  • Klik på "Sign up" i øverste højre hjørne og søg på "Holbaek Bibliotek"
  • Udfyld med email-adresse og lav et password på minimum 5 karakterer (skal bestå af både tal og bogstaver og store og små bogstaver)
  • Bekræft i boksen at du mindst er 13 år.
  • Nu er du oprettet og kan søge og læse tegneserier på pc'en.
  • Brug din profil for at få adgang til app'en "Comic Plus Library Edition"

Lånetid
Der er ubegrænset adgang til at låne tegneserier i Comic Plus. Et lån gælder 7 dage, men du har altid mulighed for at genlåne det.

KAPOW! God fornøjelse!