Om dette arrangement

Tid
17:30 - 19:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Lokalitet
Cafe Foodsters
Målgruppe

Dataspejlet – broderi, data, kunst og fællesskab

Holbæk Bibliotekerne og Trapholt kunstmuseum inviterer dig til at deltage i projektet Dataspejlet, hvor vi i kreativt fællesskab broderer og diskuterer et af vor tids vigtige emner: Data.

Når vi færdes på nettet, sætter vi dataspor overalt. Det vi klikker på, det vi googler, og det vi lægger på sociale medier, tegner et billede af vores identitet på nettet. Vi er klar over, at virksomheder bruger vores data i kommercielle sammenhænge, men har vi overhovedet føling med de data, der ligger derude om os? I projektet Dataspejlet inviteres deltagere til, gennem håndarbejdets kreative kanaler, at dykke ned i deres personlige data. Sammen vil vi undersøge og fortolke de data, der ligger om os på nettet gennem broderi. Hvad ved nettet egentligt om mig? Tekstilkunstner Astrid Skibsted har udformet den kunstneriske vision, som bringes til live, når deltagere fra hele landet bidrager med hver deres broderi. Projektet munder ud i det fællesskabte kunstværk, Dataspejlet, som udstilles på Trapholt museum for moderne kunst og design til november 2022. 

Det hele foregår i Holbæk Biblioteks hyggelige café, hvor vi afholder fire broderisaloner henover april og maj. Alle kan være med – uanset niveau. Deltagelse er gratis, og biblioteket sørger for materialer.

Oversigt:

Tirsdag d. 29/3 kl. 17.30-19: Opstartsmøde

Torsdag d. 7/4 kl. 18.30-20.30: Broderisalon

Torsdag d. 21/4 kl. 17-19: Broderisalon

Torsdag d. 28/4 kl. 17-19: Broderisalon

Torsdag d. 5/5 kl. 17-19: Broderisalon med besøg af tekstilkunstner Astrid Skibsted

NB. Hvis du ikke har mulighed for at deltage på opstartsmødet, så kan du eftertilmelde dig ved henvendelse i skranken på Holbæk Bibliotek. Her får du udlevet materialer og et link til en digital opstartsguide. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte bibliotekar Rasmus Thorup på rthor@holb.dk