Stjernestunder: Folkedans

Gasværksvej 9
4300 Holbæk

Kom til dansefest i Holbæk

Kom til dansefest med folkedans og fællesspisning i Holbæk.

Kridt danseskoene og gør dig klar til fællesdans, når Vipperød og Holbækegnens folkedansere inviterer dig til en eftermiddag i folkedansens tegn.

Dansearrangementet sættes i gang med en flot optræden af folkedanserne, der i dagens anledning vil iføre sig deres egnsdragter.

Efter opvisningen er det jeres tur til at træde ud på gulvet, når dansernevil tage jer i hånden og føre jer igennem de historiske dansetrin.

Alle kan være med og vi slutter eftermiddagen med en let anretning.

Program:
Kl. 16-18 Opvisning og fællesdans
Kl. 18-19 Fællesspisning

Praktisk information
Arrangementet foregår tirsdag den 19/3 kl 16-19 på Elværket, Gasværksvej 9, 4300 Holbæk.
Tilmeld dig på Biblioteket eller ved at sende en email til pilho@holb.dk. Det koster 50 kr. at deltage, som skal betales kontant ved indgangen eller indbetales via netbank/bank til Holbæk Bibliotekerne: Sparekassen Sjælland, Reg. nr. 0520, konto-nr. 0002300637, mærket Stjernestunder.