Jyderuphallen
Elmegården 58
4450 Jyderup

SIGURD OG INSTRUMENTERNE: KLASSISK FRA START

Sammen med én af landets mest folkekære musikformidlere til børn og unge, Sigurd Barrett, fejrer Copenhagen Phil genåbningen af Danmark med en festlig familiekoncert – der står i musikkens og glædens tegn.

Efter mere end et år med pandemi og aflysninger kan musikken nu igen endelig spille. Dét markerer Copenhagen Phil med familiekoncerten Sigurd og instrumenterne: Klassisk fra start – og hele familien er inviteret med.

Sammen med Sigurd Barrett rejser symfoni­orkestret ind i den klassiske musiks store og forunderlige verden – med ønsket om at vække børnenes interesse og nysgerrighed for al det fantastiske, som klassisk musik rummer. Med Sigurds helt nye værk: Verdensmesterskaberne i Musik bliver symfoniorkestrets mange instrumenter præsenteret i en ny og spændende sym­fo­nisk fortælling. Via musikken og Sigurds historiefortælling drages vi ind i et even­tyr­ligt univers, hvor alle kan være med!

På samme koncert spilles også endnu et af de berømte symfoniske værker: Trold­mand­ens lærling af Paul Dukas. Musikken blev udødeliggjort i Disneys tegnefilm: Fantasia og fortæller historien om troldmandens lærling, som benytter sin mesters magi til at bringe en kost til live. Kosten udfører lærlingens arbejde. Det hele er ved at gå galt, og lærlingen kan ikke finde ud af at stoppe fortryllelsen igen. Musikken skaber mange billeder – og Sigurd hjælper os alle på vej.

Børn op til 12 år har gratis adgang MEN gratis billet kræves.
Øvrige billetter 100 kr.

Arrangør: Arrangører er Holbæk Bibliotekerne og Kulturgruppen i Jyderup.

Logo Jyderup Kulturgruppen