Om dette arrangement

Bibliotek
Tid
19:00 - 21:15
Lokalitet
Danmark
Lokale
Pris
30 kr.
Tickets
Billetsalg lukket

Pete Gunner

Elvis, Bob, John -and Pete

Den engelske guitarist, sanger og komponist Pete Gunner inviterer holbækkerne med på en rejse igennem sin musikalske fortid og opvækst. Fra sit drengeværelse ude på landet i Sydengland til sine nuværende omgivelser på Sydfyn. Pete fortæller om idoler, drømme og inspirationer som har lagt fundament til hans egne sange.

Pete har været en del af den danske rock og folk scene siden sin ankomst til Danmark i 1973, først i København, så Holbæk og siden 1980 i Svendborg.

 Han har været med i mange musikalske konstellationer; sit første orkester, 'Living Room' blev i flere omgange valgt som månedens band i Musikcaféen på Huset i Magstræde, Tivolis Visevershus og Pilegården. Pete var også med som sanger i Burnin' Red Ivanhoes engelsksproget plade 'Shorts' fra 1980, været på turné med Lars Trier og Annika Høydal, og medvirket i TV og radio udsendelser.

 I Svendborg blev han en del af Kloster Mosters faste musikprogram i bandet 'Pete and The Coalminers' som spillede hans egne kompositioner i uforfalsket engelsk rockstil.

Senere spillede han i kopibandet 'OY' som underholdt danseglade folk rundt omkring i landet med deres udgaver af 60'er og 70'er hits.

 Udover sin solooptræden, spiller Pete nu i orkestret 'The Authentics', en rock / blues kvintet som også spiller en del af hans egne kompositioner.

Bevæbnet med guitar og mundharpe, er Pete klar til at underholde publikum med anekdoter, fortællinger og sang.

På Holbæk Bibliotek den 18. september kl. 19

Billet à 30 kr kan købes på Holbæk Bibliotekerne eller via hjemmesiden her.