korsangere
Korsangere

Store sal

Morgensang 2 Holbæk Bibliotek oktober 2020

Vi synger morgensang igen - denne gang fejrer vi Spil Dansk!

Tiden er til kreativ tænkning, mikroarrangementer og digitale løsninger når der skal synges sammen. På Holbæk Bibliotekerne prioriterer vi begge dele. Vi gennemfører morgensang men lidt anderledes end vi plejer: I Holbæk laver vi 2 arrangementer samme dag så der trods alt er plads til lidt flere, vi kræver billet så vi kan styre at vi ikke bliver for mange, vi sidder med 2 meters afstand - medmindre man er fra samme husstand. Og tiden er til at fejre og støtte den danske musik der på samme tid har haft både en opblomstring og et kriseår  i 2020.  Musikken binder os stadig sammen og pianist Sigrid Diness og sanger Birgit Toftegård har fundet en lang række skønne sange i Højskolesangbogen som vi skal synge.

FN's Verdensmål